7 минути вежбање дома

Со модерниот начин на живеење останува многу малку време за посета на фитнес центри, па еве решение за сите оние кои имаат таков проблем.

Сѐ што ви треба е ѕид и едно столче, едноставно нели! На сајтот подолу има и програма која ве води низ вежбите со часовник кој ви мери додека вежбате. Ефективно е, а ќе ви одземе само 7 минути!

https://www.nytimes.com/interactive/projects/well/workouts/

7 minute workout

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *