Земјата е сферична, навистина!

Американските скептици секако нема да бидат задоволни со сознанието дека нивната влада се здружила со кинеската во заедничка лага за формата на Земјата! Навистина, каква глобална завера!

Кинеската мисија Longjiang-2 окрива преубава фотографија на Земјата гледана од темната страна на Месечината.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.