Решение за климатските промени: билион дрвја!

Според најновите истражувања сѐ што е потребно да се апсорбираат испуштањата на C02 од страна на човекот се… повеќе дрвја, и тоа „само“ 1.2 билиони!

Related image

Прочитајте повеќе тука:
https://www.futurism.com/planting-trillions-trees-cancel-co2-emissions

Па, да се фатиме за работа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *