My Name Is Mud… Lennon

Како би звучело да ги измешаме The Beatles и Primus, а спотот да го направи Terry Gilliam од Monty Python? Токму како овој спот од најновиот албум “South of Reality” на The Claypool Lennon Delirium кој излегува на 22 февруари 2019:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *