Sion – моќта на Сонцето!

Замислете го Морфеус од филмот Матрикс како застанува над насобраната толпа во подземниот град и извикува: „Ви го претставувам новиот Зион!“

Шегата настрана, запознајте го првото комерцијално електрично возило со сончеви панели кое може да се напојува директно од Сонцето!

Повеќе информации тука.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.