Големата „експлозија“?

Како од ништо настанува нешто?

Да не правиме од мува слон?

Кој е Едвин Хабл?

Како настанале кварковите, светлината и елементите?…

Големата експлозија воопшто не била „експлозија“?

Како настанала вселената?

И што имало пред неа?

Одговорите на овие и повеќе прашања откријте ги во следните 5 минути!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.