Rivian, електричен џип на стероиди!

Комичарот Бил Бур на времето славно се шегуваше со темата на џипови (SUV) кои ги блокираат патиштата и загадуваат (внимание: само за возрасни)… но, наскоро и тоа ќе се смени!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *