Кога настанал животот на Земјата?

Интересно видео кое го прикажува почетокот на вселената и почетокот на животот на Земјата до денешно време. Понатаму, ја замислува колонизацијата на други планети и крајот на нашето Сонце… (не грижете се) за 5 милијарди години!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *