Крал на вежбите!

Многу бодибилдери и фитнес експерти т.н. deadlift го прогласија за „крал на вежбите“… но само ако го правите правилно, инаку може да си го повредите ‘рбетот како во скеч од К-15.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.