Први слики од новиот Samsung Galaxy S10

Новиот мобилен Samsung Galaxy S10 треба да биде презентиран за неколку недели. Ова се први слики за изгледот на мобилниот кој потсетува на мистериозни монолити од филмот „Одисеја 2001“ според истоимената книга на Артур Кларк. Но, денешнината е навистина поинаква од тоа како ја замислувале големците на научната фантастика… За разјаснување на дел од мистериите и да дознаете што можете да очекувате од новиот телефон, погледнете го видеото подолу.

Samsung S10

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.