Одличен концепт за sysadmin notebook

Овој концепт за ноутбук за системски администратор повеќе наликува на тула отколку на лаптоп. Но, некогаш токму тоа се бара – функционална алатка за работа, а естетиката е ставена во втор план.

Тому таков е овој ноутбук, кој ако некогаш биде произведен се проценува дека би тежел околу 600 грама и би имал димензии од 210×148 мм.

Повеќе за овој проект можете да најдете тука.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *