Мој скутере!

Независно од тоа дали сте за или против електричните скутери, South Park имаат ептен добра епизода на таа тема! Пострашно од „The Birds“ на Хичкок со елементи од „Cell“ според дело на Стивен Кинг, класичниот хорор „Christine“ и попопуларната игра Fortnite! Кенди-апокалиптичен трилер за опасностите на скутерите и на популарните трендови!

Како и секогаш, South Park преку хумор ги испитуваат значајните социјални проблеми и промени во општеството… Beware, it’s the attack of the e-scooter monsters!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *