Хамбургер што не е хамбургер

Дали можете да се замислите како одите во сендвичара и велите: „Еден Невозможен хамбургер 2.0… без мајонез и со повеќе кечап“?

Можеби ќе дојде и тој ден кога месото ќе го одгледуваме во лабораторија, а не во штала. А потоа, во далечна иднина, кој знае… веројатно и репликатор на храна, како во култната научно-фантастична серија Стар Трек.

Невозможен Хамбургер

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *